Премахни рекламата
Форум   Новини oт екипа на Djagi.com   Резултат от Анкетата!

Резултат от Анкетата!

karry 08 септември

Уважаеми потребители,


Анкетата, която бяхме пуснали завърши и ще уважим Вашето мнение за запазване на наказанията за провал в играта Белот! За нас Вашето мнение беше изключително важно и благодарим на потребителите изразили мнението си в анкетата и на тези, които се включиха на чат, и писма с допълнителни предложения, и обосновано мнение по темата!

Тази анкета беше провокирана от постъпило недоволство относно наказанията, които сме наложили и като цяло отношението към този вид наказания. Допълнителната аргументация към постъпилото оплакване беше, че екипа не играе с дадени потребители и сме нямали ясна представа за играта. Тук е момента да заявим, че не е и нужно да играем с всички докладвани потребители, за да видим цялостната игра на даден потребител. На ден преглеждаме десетки доклади с ясната представа за маниер на игра, различни обяви и отигравания!
С цялата отговорност на цял един екип следящ за коректна игра, няма да допуснем група потребители да всяват смут в решенията ни! Нито ще допуснем да се правят персонални нападки с цел конфликти в сайта и разделение на потребителите. Сайта е за всички и екипа се грижи за добрата среда, добрият тон, и комфорта на всеки един потребител без изключения. Старите маниери за циркове в сайта няма да се допускат и всеки който си позволи подобна волност, ще бъде с официално предупреждение за отстраняване от сайта. Достатъчни методи за контакт с екипа сме предоставили и опции за сигнали с културен и правилен тон.

Държим да е ясно на всички, че наказанията се налагат без пристрастия от наша страна и са изцяло на база ваши доклади.
Цялостната система за доклад в сайта е усъвършенствана и подобрена с оглед на вас да ви е по удобно, и на нас като екип да обработваме вашите доклади за деня без отлагане, и забавяне. Не случайно отказваме доклади в писма, на чат или в тикет системата! На първо място, защото искаме безпристрастно наблюдение. На второ място, защото не всички потребители са сложени на запис и при липса на такъв, няма как да видим докладваната ситуация, било то провал или некоректна игра.
Ще внесем и яснота по отношение как точно работи екипа и по какъв начин налагаме наказания касаещи провала в играта Белот!
Когато постъпват доклади за провал, при констатиран такъв, потребителя се поставя на следене! След постъпване на още доклади за същия потребител, игрите се добавят към неговото досие. При налични 3 категорични провала, чак тогава налагаме наказание. Избират се 2 момента и се качват във форума като доказателства. Не малко са случаите, в които даден потребител е поставен за по сериозно наблюдение с оглед на това, че не ни достига категоричност за наказание. Това е и главната причина да забавяме наказания на дадени потребители.
Питанията, които получаваме „защо даден потребител не е наказан след като е докладван“, е поради факта, че наказания за 1 провалена игра не налагаме. Даваме на всеки потребител толеранс, защото това е игра придружена понякога с напрегнати ситуации и отчитайки този фактор, даваме шанс за коригиране.
Напомняме Ви, че не налагаме наказания когато потребителя е направил обява с карти, но го вкарват. Маса доклади имаме, когато дадена двойка губи в резултата или партньорът не си изкарва играта. Много Ви молим, подобни доклади да не пускате!
Апелираме Ви да уважавате партньорът, с когото играете! Сядайки на маса, да сядате със съзнанието, че това е партньорска игра, а не индивидуална.

При желание за обжалване на наказание, използвайте тикет системата и сигналът, ще бъде разгледан с точно и ясно посочена причина за наложеното наказание. При точно аргументирано становище от страна на наказания, ако видим наша грешка, екипа взима решение да бъде премахнато наказанието с поднесено персонално извинение и премахване от форума. Напълно възможно е да допуснем грешка и в подобни ситуации винаги сме реагирали адекватно и сме коригирали дадено наказание.




Изключително деликатна тема е този вид наказания и държим всичко да е прозрачно спрямо всички потребители в сайта.



Екипът на djagi.com Ви пожелава спорна игра!


LONDON81 08 септември

Много добре
Браво на екипа

Liter_Djak 08 септември

Браво на екипа емотикона

_STAR_ 08 септември

Браво на екипа.

Mihaelaaaaa0 08 септември

Адмирации!!!

PETELAA 09 септември

Чудесно.Бъдете винаги така обективни.

wwwpako75 преди 5 дни

нямам мнение

Nikolay1981 преди 3 дни

Благодаря ви за корекциите в играта,има подобрение сайта.Бьдете винаги така добри и толерантни към играчите.

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 26 Теми: 810 Мнения: 21308
Премахни рекламата